• Shtëpi
 • Pajisje kabllore standarde britanike
Pajisje kabllore standarde britanike
 • 1 Banda 1 Ndërprerësi i dritës së rrugës
  [template id="3639"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Rich product lines meets various home improvement and engineering needs. Back-housing of 1 Banda 1 Way Light Switch uses fire-resistant PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC.   Quick Info Type…
 • 2 Banda 1 Ndërprerësit e rrugës
  [template id="3638"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. Back-housing of 2 Banda 1 Way Light Switches uses fire-resistant PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC.   Quick Info Type…
 • 3 Banda 1 Ndërprerësit e rrugës
  [template id="3637"]   Slim profile fits every design and places. Back-housing of Triple1 Way Light Switches uses fire-resistant PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC.   Quick Info Type Light Switch Series W80 series Brand Name SOK Model Number W80/L3/1 Rated Voltage 250V~ Rated…
 • 4 Banda 1 Ndërprerësit e rrugës 86 mm
  [template id="3635"]   Slim profile fits every design and places. Back-housing of 4 Banda 1 Way Light Switches 86mm uses fire-resistant PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC. We also have 147mm design.   Quick Info Type Light Switch Series W80 series Brand Name…
 • 1 Ndërprerësi i dyfishtë i bandës 45A me neon 147 mm
  [template id="3634"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. Back-housing of 1 Gang 45A Double Pole Switch with Neon 147mm uses fire-resistant and high quality PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO,
 • 1 Ndërprerësi i dyfishtë Gang 45A Me Neon 86 mm
  [template id="3633"]   Slim profile fits every designs and places. Back-housing of 1 Gang 45A Double Pole Switch with Neon 86mm uses fire-resistant and high quality PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC. We also have 86*147mm design.   Quick Info Type Light Switch…
 • 4 Banda 1 Çelësa Drita Rrugore 147 mm
  [template id="3632"]   Slim profile fits every designs and places. Back-housing of 4 Banda 1 Way Light Switches 147mm uses fire-resistant PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC. We also have 86mm design.   Quick Info Type Light Switch Series W80 series Brand Name…
 • 6 Banda 1 Ndërprerësit e rrugës
  [template id="3631"]   Slim profile fits every design and places. Back-housing of 6 Banda 1 Way Light Switches uses fire-resistant PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC.   Quick Info Type Light Switch Series W80 series Brand Name SOK Model Number W80/L6/1 Rated Voltage…
 • 1 Gang 20A Double Pole Wide Rocker Switch With Neon
  [template id="3629"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. Back-housing of 1 Gang 20A Double Pole Wide Rocker Switch with Neon uses fire-resistant and high quality PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO,
 • 1 Gang 20A Double Pole Switch With Neon
  [template id="3639"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. 1 Gang 20A Double Pole Switch with Neon uses fire-resistant and high quality PC material, and silver in lay red cooper rocker which guarantees your safety. It…
 • Two Gang 20A Double Pole Switches With Neon
  [template id="3638"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. Back-housing of Two Gang 20A Double Pole Switches with Neon uses fire-resistant and high quality PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, GCC…
 • 1 Gang Door Bell Switch
  [template id="3637"]   Slim profile fits every design and places. Back-housing of Single Door Bell Switch uses fire-resistant PC material, which guarantees your safety. Ajo ka CB, KJO, SASO, Certifikimi i GCC.   Quick Info Type Light Switch Series W80 series Brand Name SOK Model Number W80/L1/LB Rated Voltage 250V~ Rated…
 • Curtain Switch
  [template id="3635"]   Simple and round appearance designs adapt to various decoration styles. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. Both cover & Back-housing of Curtain Switch uses fire-resistant and high quality PC material, which guarantees your safety. Hot silver Logo is fashionable & attractive.   Quick…
 • Dalje e vetme e energjisë 13A BS
  [template id="3634"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. Back-housing of Single 13A BS Power Outlet uses fire-resistant and high quality PC material, phosphor cooper, Child-proof Shutter design, Keeping you and your family safe. It has…
 • 1 Gang Dyfishtë Pol kaloi 13A BS Dalja e energjisë
  [template id="3633"]   Dizajni i thjeshtë dhe i rrumbullakët i pamjes përshtatet stileve të ndryshme të dekorimit. Linja e pasur e produkteve plotëson nevoja të ndryshme për përmirësimin e shtëpisë dhe inxhinierinë. Single D/P Switched 13A BS Power Outlet uses fire-resistant PC materials, Grila mbrojtëse për fëmijë dhe struktura me dy shtylla për t'ju dhënë juve dhe familjes tuaj mbrojtje të dyfishtë. It has…
123Next >...13 faqe 1 of 13
Na dërgoni mesazhin tuaj:
Enquiry TANI
Enquiry TANI