• Насловна
 • Услуга за жици Евро Стандард од серија S82

Услуга за жици Евро Стандард од серија S82

 • One Gang 200W Dimmer Wall Switch with Hanger

  [template id="3632"]   One Gang 200W Dimmer Wall Switch with Hanger with its classic and simple design is very suitable for house decoration, looks very elegant and noble. Изработен е од отпорен на пожар компјутер, издржлив на 850 test тест на отпорност на пожар и тест на диелектрична сила од 2000V за да ја гарантира вашата безбедност. It is 2 years for…
 • Прекинувач за светло на вратата од една ганг 10AX со закачалка

  [template id="3639"]   One Gang 10AX Door Bell Light Switch with Hanger with its classic and simple design is very suitable for house decoration, looks very elegant and noble. Изработен е од отпорен на пожар компјутер, издржлив на 850 test тест на отпорност на пожар и тест на диелектрична сила од 2000V за да ја гарантира вашата безбедност. It is 2…
 • 10AX 3 Gang One Way Wall Switch with Hanger

  [template id="3638"]   10AX 3 Gang One Way Wall Switch with Hanger is one of the basic product in S82 Series. S82 product is 10 years warranty for mechanical items, 2 години гаранција за електричен прекинувач и приклучок, тестирано животно време барем 4000 времиња. It is large push button…
 • 2 банда 2 Way Large Push Button Light Switch with Hanger -10AX

  [template id="3636"]   2 банда 2 Way Large Push Button Light Switch with Hanger -10AX is modular fitting design with classic and simple appearance, which not only feel free to combine different mechanism, but also suit for using in many occasion, вклучувајќи куќа, хотел, school and exhibition, it makes the surroundings…
 • 2 Gang One Way Light Switch with Hanger -10AX

  [template id="3637"]   2 Gang One Way Light Switch with Hanger -10AX is available for hanger installation, you can remove hanger as options. Исто така, it is modular fitting design with classic and simple appearance, which not only feel free to combine different mechanism, but also suit for using in many…
 • 1 Gang 10AX 2 Way Wall Switch with Hanger

  [template id="3634"]   1 Gang 10AX 2 Way Wall Switch with Hanger is one the basic product in S82 Series. S82 is classic and simple design, which is suit for house, хотел, school exhibition application. It has Button-Glossy and Enclosure-Matt Surface finish, which enhances its elegant feeling. It is modular design, free to combine different…
 • 1 Way Wall Switch with Hanger 10AX

  [template id="3635"]   1 Way Wall Switch with Hanger 10AX with its classic design is very suitable for house decoration. Изработен е од отпорен на пожар компјутер, издржлив на 850 test тест на отпорност на пожар и тест на диелектрична сила од 2000V за да ја гарантира вашата безбедност. It is modular fitting design with hanger, which is easily for combination to…
 • 2 Ганг еднонасочен прекинувач за светло со LED индикатор со закачалка

  [template id="3631"]     2 Gang Single Way Light Switch with LED Indicator with Hanger is made of fire -resistant PC withstand 850℃ Fire resistance test and 2000V Dielectric Strength test to guarantee your safety. It is modular fitting design with classic and simple appearance, which feel more elegant. It is designed with large…
 • 1 Gang 10AX прекинувач за еден светло со LED со закачалка

  [template id="3629"]   1 Gang 10AX Single Way Light Switch with LED with Hanger with its classic design is very suitable for house decoration. Its back-housing is made of fire -resistant PC withstand 850℃ Fire resistance test and 2000V Dielectric Strength test to guarantee your safety. It also obtains international certification, including TUV, CE.…
 • 2 Ганг Шуко Wallиден штекер со бленда со закачалка

  [template id="3634"]   2 Gang Schuko Wall Socket with Shutter with Hanger is flexible combination system-modular fitting design, free to combine any mechanism to meet your need. It is classic and simple design, што изгледа елегантно и благородно. Its surface finish is Button-Glossy and Enclosure-Mat. Socket with child-proof shutter design can…
 • Шуко Wallиден штекер со бленда со закачалка

  [template id="3633"]   Schuko Wall Socket with Shutter with Hanger is classic and simple design, што изгледа елегантно и благородно. Исто така, it has flexible combination system-modular fitting design, free to combine any mechanism to meet your need. It has VDE & СЕ сертификација. Product details of Schuko Wall…
 • Тел штекер штекер CAT3 со закачалка

  [template id="3635"]   Tel Socket Outlet CAT3 with Hanger has VDE & СЕ сертификација. It is classic and simple design, што изгледа елегантно и благородно. Исто така, it has flexible combination system-modular fitting design, free to combine any mechanism to meet your need. Product details of Tel Socket Outlet…
 • RJ45 LAN приклучок со закачалка CAT 5E

  [template id="3637"]   RJ45 LAN Socket with Hanger CAT 5E has VDE & СЕ сертификација. It is classic and simple design, што изгледа елегантно и благородно. Исто така, it has flexible combination system-modular fitting design, free to combine any mechanism to meet your need. Product details of RJ45 LAN…
 • Излез на струја од ТВ со закачалка

  [template id="3638"]   TV Power Outlet with Hanger is classic and simple design, што изгледа елегантно и благородно. Површината е копче-сјајна и комплет-мат, полесно се допира со голем прекинувач на копчиња и дизајн на приклучок. Тоа е модуларен систем на комбинација, лесен за инсталирање механизам. Добива VDE & CE certification.…
 • Аудио Wallиден приклучок за една ганда со закачалка

  [template id="3639"]   One Gang Audio Wall Socket with Hanger is classic and simple design, што изгледа елегантно и благородно. Површината е копче-сјајна и комплет-мат, полесно се допира со голем прекинувач на копчиња и дизајн на приклучок. Тоа е модуларен систем на комбинација, лесен за инсталирање механизам. Добива VDE &
1 страница 1 на 1

Испратете ни ја пораката до нас:

Прашање Сега
Прашање Сега